top of page

Személyi edzések

SZEMÉLYI EDZÉSEK

Mind valamilyen tervvel, céllal kezdünk neki az edzésnek, legyen az az egészségünk fenntartása, a fogyás, a formálódás, vagy egyszerűen csak a sport szeretete. A személyi edző az, aki hatalmas támogatást nyújthat céljaink megvalósítása során.

Személyi edzővel mozogni hatékonyabb, biztonságosabb és határozottan szórakoztatóbb, mint egyedül.

 

Milyen előnyei lehetnek?

A személyi edző motivál, tanácsokkal lát el és a bátorít, mely nem csak megkönnyíti az edzésterved felépítését és rendszeres követését, de hatalmas lendületet is ad sportoláskor. Mindez hozzájárul, hogy minél hamarabb elérd céljaidat, legyen az izomépítés, fogyókúra, rehabilitáció vagy hogy minél hamarabb visszanyerd alakod a szülés után!

Szakképzett csapatunk tagjai a kívánt cél és az adott fizikai állapot figyelembevételével állítanak össze személyre szabott edzésprogramot, amelyeket az idő haladtával a fejlettségi szintedhez igazítanak. Nemcsak az edzéseidet irányítják, az egész életedre is hatással lehetnek: tanácsot adhatnak a helyes étkezésről, javaslatokat kapsz, hogy mit kellene változtatnod az életviteleddel kapcsolatban. Személyiségednek és céljaidnak megfelelően választhatsz egyéni, páros vagy kiscsoportos edzések közül.

Ismerd meg edzőinket, egyeztess időpontot, és vágjatok bele együtt az edzésekbe!

60352922_10158658448642942_3548259494691602432_o_edited.png
bottom of page