top of page

Esküvői tánctanítás

ESKÜVŐI TÁNCBETANÍTÁS

Egy nap, melynek minden egyes pillanata rólatok, a boldogságotokról és összetartozásotokról szól. Mi ezt a napot segítünk még különlegesebbé varázsolni esküvői táncoktatásunkkal, hogy még emlékezetesebb legyen. Hiszen egy jó tánc mindig megadja a jó hangulatot és évekkel később is szívesen tudtok rá visszagondolni Ti is és a barátok, családtagok is. Készüljetek a Nagy Napra a Fitnexx-ben!

 

A koreográfiát kizárólag a Ti igényeitekhez szabjuk, legyen az a pár nyitótánca, a menyasszony és a koszorúslányok tánca, vagy a vőlegény és a barátai tánca, együtt megvalósítjuk! A zenét és a stílust választhatjátok Ti, de akár megálmodhatjuk kösösen is!

 

Ha szeretnétek igénybe venni ezt a szolgáltatást, jelezzétek szándékotok bejelentkezéssel telefonon, e-mail-en keresztül, Facebook-on, vagy a recepción személyesen, hogy megkereshessük számotokra a legalkalmasabb időpontot a részletek egyeztetésére!

E-mail formájában történő megkeresés esetén telefonszámot feltétlenül adj meg számunkra, ezzel is segítve a gyors egyeztetést :)

bottom of page