top of page

INGYENES SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉGNAP

Updated: Mar 4, 2022

Indítsd lendületesen a tavaszt, töltsd velünk Március első hétvégéjét INGYENES SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉGNAPUNKON! Próbálj ki minél több edzést, és legyél részese egy fantasztikus élménynek!


2022.03.05. Szombat


A program a következők szerint alakul majd: Alsó terem: - 9:15 Gymstick - 10:15 Alakformáló - 11:15 Fit Jumps - 12:15 Alakformáló X-coval


Felső terem: - 9:15 Gerinctorna - 10:15 Ball Training Max - 11:15 TRX - 12:15 Hot Iron


TRX terem: - 9:15 TRX Plusz - 10:15 Funkcionális Köredzés


EXTRA programjaink:

  • Testösszetétel vizsgálat

  • Termékismertetők

  • Fitnexx sporttáska akció

  • 12+1 bérletakció!

Valamint, elérhető kozmetikai kezelések a Golden Shape szalon jóvoltából: - HI-SCULPT ELEKTROMÁGNESES ALAKFORMÁLÓ GÉP A legújabb elektromágneses eljárást alkalmazza annak érdekében, hogy gyorsan és látványosan karcsúsodj és feszesedj! A folyamatos kontrakciók következtében az izomzat belső felépítését változtatják meg! - THERMAGE - rádiófrekvencia kezelés, amely hő által termeli újra a kollagén rostokat, ezáltal a bőr feszesebb tónusosabb lesz, illetve pórusösszehúzó hatása is van!


A programon történő részvételhez regisztráció szükséges, amit az alábbi felületek egyikén tehettek meg: +36 20 539 00 00 Személyesen Facebook


A szervezők a változtatás jogát fenntartják. Az eseményen résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk hang, videó és fényképfelvételek készülhessenek, amelyek megjelenítésre kerülhetnek a Fitnexx és a rendezvény együttműködő partnereinek weblapján, Facebook oldalán, illetve egyéb online közösségi médiás felületein.


Válogassatok kedvetekre óráink közül, várunk mindenkit sok szeretettel!

Az órarend változásának jogát fenttartjuk!




89 views
bottom of page