top of page

D-Smile egyéni és kiscsoportos tréning

A Baracsy-módszer a Dinamikus Mosolytréning (dsmile tréning) ott kezdődik, ahol a hagyományos logopédia véget ér. A Baracsy-módszer alapja a logopédia, azonban hatékonysága túlmutat azon. A fejlesztések során a myofunkcionális és orofaciális terápia, gyógypedagógia, beszédtechnika, légzésterápiák, funkcionális fogszabályozás, légzésterápia, pilates elmélet és gyakorlati tapasztalatait vontuk össze.


A módszer nem csak az adott, problémás területre koncentrál, hanem az egész testet és a funkciók közötti összefüggéseket veszi figyelembe. Intenzív mozgásos gyakorlatokkal, és orofaciális tréninggel visszavezeti a pácienst egyfajta kiinduló állapotba, letisztítva róla minden „hibás” lerakódást: magával hozott fejlődési rendellenességet, helytelenül rögzült szokásokat, az élet folyamán szerzett sérüléseket, felborult izomegyensúlyt. Ebben a letisztult állapotban újratanítja az idegrendszert az adott funkció ellátására, most már a működésének megfelelő módon.


Trénerünk, Dr. Kálovics Judit fogorvos, fogszabályozó szakorvos és sportoktató végzettségének köszönhetően magas szakmai színvonalon vezeti az egyéni is kiscsoportos tréningeket.

  • Egyéni tréning: 199.000 ft

  • Kiscsoportos tréning: 150.000 ft

A tréningek időtartama: 10 alkalom ( 10x 60 perc/ hét)

A csoportokat folyamatosan indítjuk, 7-11 és 11-16 éves összetételben, ideálisan 3-6 fővel!

Kérdéseiddel és a regisztrációval keresd bátran Dr. Kálovics Juditot, és jelentkezz most az alábbi telefonszámon: +36304617232

Várunk minden kedves érdeklődőt sok szeretettel!

80 megtekintés

Comments


bottom of page