top of page

ÚJDONSÁG, Body Control Komplex program a Fitnexx-ben!

Updated: Mar 4, 2022

ÚJDONSÁG, Body Control Komplex program a Fitnexx-ben!


A Body Control Komplex program alapja egy lendületes alakformáló edzés melyben hangsúlyos szerepet kapnak olyan mobilitás, stabilitás, flexibilitás állóképesség és erőfejlesztő gyakorlatok, amikkel törekszünk a napi rutin, a munka miatt kialakult helytelen testtartás javítására!


Olyan pozíciókat hangsúlyozunk túl, amelyeket ritkán veszünk fel a mindennapi életben! Ezáltal segítünk minimalizálni a bizonyos problémás testtartásokban jelentkező kényelmetlen érzetet!


Ha odafigyelünk a tartásunkra, az az egész test elhelyezkedését optimálisabbá teszi, ez pedig segíthet a jobb sportteljesítmény elérésében és a sérülések kockázatának mérséklésében! Emellett hatékony légzésmintát tesz lehetővé!


A program Március 21. Hétfőn indulva 3 hónapig tart az alábbi időpontokban: Hétfő, Szerda 16:00 Judittal Péntek 16:00 Edittel


A programra KEDVEZMÉNYES csomagajánlattal kedveskedünk Nektek, mely esetben a 3 hónapig felhasználható 3db 12 alkalmas bérlet - 39.600,-Ft megvásárlása mellé, minden bérlethez egy személyes fitness konzultációt adunk ajándékba!

  • 36 alkalom/ 39.600,-Ft +3 AJÁNDÉK SZEMÉLYES FITNESS KONZULTÁCIÓ

Amennyibben már meglévő bérleteddel szeretnél becsatlakozni az órákra a program során, gyere bátran, ez az opció is szuper választás!


Fektess az egészségedbe, szépségedbe és a sport iránti szeretetedbe! Várunk sok szeretettel mozogni!



31 views
bottom of page