top of page

PILATES REMIX KEZDŐKNEK ÉS ÚJRAKEZDŐKNEK

SZOMBAT 9.15! Jelentkezz be kérlek!


Miért hasznos a Pilates?


  1. Erősíti az izmokat: A pilates gyakorlatok célzottan erősítik és nyújtják az izmokat, főleg a központi izmokat, mint például a hasizmokat, a hátizmokat és a medencefenék izmait, amely csökkenti az esetleges izomfájdalmakat.

  2. Javítja a testtartást: A pilates gyakorlatok segítenek kialakítani és fenntartani az ideális testtartást, ami megelőzheti a hátfájást.

  3. Növeli a rugalmasságot: A rendszeres pilates edzések segítenek növelni a test rugalmasságát és mozgékonyságát, ami javíthatja a teljesítményt más sportokban és a mindennapi tevékenységekben is.

  4. Kiemelkedő a stresszkezelésben: A pilates nemcsak testi, hanem mentális előnyökkel is jár. A koncentrált légzéstechnikák és a lassú, folyamatos mozgásra való koncentráció segít a jelenben lenni, ezzel csökkenteni a stresszt és megnyugtatni az elmét.

  5. Alacsonyabb intenzitású mozgásforma: A pilates gyakorlatok általában alacsony intenzitásúak, kevésbé terhelik az ízületeket és az izmokat, így ideális mozgásforma kezdőknek, újrakezdőknek, és azoknak, akik rehabilitációs program részeként szeretnének mozogni.

  6. Javítja a koordinációt és az egyensúlyérzéket

Az órára BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES, amelyet az alábbi linken tudtok megtenni: https://www.fitnexx.hu/


Várunk titeket szeretettel!




29 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page