top of page

Termékeink

Renarthro

Renarthro

Tömjén, mirha és kolosztrum tartalmú szabadalmaztatott formula.

Renarthro Kapszula 12.900,-
Renarthro Oil: 12.900,-
Renarthro Ice-Gel: 8.990,-
(A termékek külön-külön megvásárolhatóak!)

Szállítási költség:

FoxPost automatába átutalással: 1.490,- 
FoxPost automatába utánvéttel: 1.790,- (csak bankkártyás fizetés lehetséges!)
Házhozszállítás átutalással: 2.490,-
Házhozszállítás utánvéttel:  2.790,- (készpénzes és bankkártyás fizetés lehetséges!)

Hatásosan védi ízületeid és csontjaid egészségét!

A kóros folyamatok, sérülések és az öregedés hatására ízületeink fokozatos kopásnak és elhasználódásnak vannak kitéve. A Renarthro - tömjénből, mirhából és szarvasmarha kolosztrumból nyert - hatóanyagai védik ízületeid egészségét, emellett gyorsan és hatékonyan
csökkentik az ízületi fájdalmat és gyulladást.

Megbízhatósága évszázadok óta bizonyított!
A tömjén és a mirha aromás gyantaként már évszázadok óta használatos népi gyógymódként. A Biblia, az egyiptomi papiruszok, a Védák és a Korán szövegei mind említést tesztnek a tömjénről és a mirháról. A napkeleti bölcsek - a háromkirályok -, Gáspár, Menyhért és
Boldizsár ajándékként tömjént és mirhát vittek az újszülött Jézusnak. Abban az időben az arany mellett ez a két anyag számított a legértékesebb ajándéknak. A modern tudomány megerősítette, hogy a tömjén boswellin savat tartalmaz, amely erős gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. Az is bizonyított, hogy a mirhakivonatban olyan hatóanyagok találhatók, amelyek gátolják a porckopásért és a porcpusztulásért felelős enzimek (kollagenáz, hialuronidáz) hatását.

A kolosztrum az emlősök által a terhesség késői szakaszában vagy közvetlenül a szülés előtt az emlőmirigyek által termelt előtej.

A kolosztrumban található immun- és növekedési faktorok, valamint egyéb fontos tápanyagok gondoskodnak az immunrendszer megerősítéséről, az újszülöttek egészségének és vitalitásának megőrzéséről és a növekedésükről.

A kolosztrum különböző immunfaktorokat - például immunoglobulint és laktoferrint -, továbbá prolinban gazdag polipeptideket tartalmaz. A prolinban gazdag polipeptidek (PRP) különleges tulajdonsága, hogy jelző molekulákként működve immunmoduláns hatást fejtenek
ki, azaz szükség szerint aktiválják vagy deaktiválják az immunrendszert.

A Renarthro készítményben található kolosztrum feldolgozása olyan szabadalom által védett módon történik, amely során eltávolítják az inaktív zsírokat és növelik a prolinban gazdag polipeptidek mennyiségét. Ennek eredményeként a többi kolosztrumhoz képest ebben 3-4-szer több prolinban gazdag polipeptid (PRP) található.

A tömjén- és mirhakivonatot, valamint a kolosztrumot tartalmazó, általunk kifejlesztett összetétel a világon egyedülálló és szabadalommal védett. A Farmavita d. o. o. szabadalmaztatott újítása a következő: a Renarthro hatékonysága nem az egyes összetevők összeadódó hatásában rejlik, hanem abban a szinergiában, amely során az egymással történő kölcsönhatás révén az egyes összetevők hatása hatványozódik.

Miért szedd a Renarthro készítményt az idejétmúlt glükozamin- és kondroitin-alapú termékekhelyett?

Hogy visszanyerd ízületeid egészségét és rugalmasságát.

GYORSAN HAT
A Renarthro gyorsan csökkenti a fájdalmat és a gyulladást, továbbá segítségével visszanyered ízületeid egészségét és rugalmasságát. Hatása már néhány nap után érezhető, szemben a glükozamin- és kondroitin-alapú termékekkel, amelyek 30-60 nap alatt fejtik ki hatásukat.

BIZTONSÁGOS
Csak természetes összetevőket tartalmaz és ritkán okoz mellékhatásokat vagy allergiás reakciót, szemben a glükozaminnal/kondroitinnel, amely gyakran súlyos mellékhatásokat okoz a tengeri élőlényekre allergiás egyéneknél.

KÖRNYEZETBARÁT 
A tömjén és a mirha begyűjtése nem károsítja a környezetet, szemben a 
glükozaminnal/kondroitinnel, amelyet halakból, tengeri kagylókból és cápákból állítanak elő, veszélyeztetett állatfajokat elpusztítva.

INNOVATÍV FORMULA
A Renarthro új és egyedi formula révén ötvözi a tömjén, mirha és tejfehérjék alkalmazását. Az egymással történő kölcsönhatás révén az egyes összetevők hatása hatványozódik.

Szerezd be Te is még ma!
Rendelésre is, minimum 5, vagy több  termék esetén ingyenes postaköltséggel,
utalás esetén!

renarthro-kutija-3d-60-kom_hr_v1.jpg
bottom of page