top of page

Termékeink

Renarthro

Renarthro

Tömjén, mirha és kolosztrum tartalmú szabadalmaztatott formula.

Renarthro Kapszula 12.900,-
Renarthro Oil: 12.900,-
Renarthro Ice-Gel: 8.990,-
(A termékek külön-külön megvásárolhatóak!)

Szállítási költség:

FoxPost automatába átutalással: 1.490,- 
FoxPost automatába utánvéttel: 2.490,- (Kiszállítás 1.490 ,-  Ft + 1.000,-  Ft az utánvét díja)
Házhozszállítás átutalással: 2.490,-
Házhozszállítás utánvéttel:  3.490,- (Kiszállítás 2.490,-  Ft + 1.000,-  Ft az utánvét díja)


Utánvétes fizetés  esetén  készpénzes és bankkártyás fizetés lehetséges!

Hatásosan védi ízületeid és csontjaid egészségét!

A kóros folyamatok, sérülések és az öregedés hatására ízületeink fokozatos kopásnak és elhasználódásnak vannak kitéve. A Renarthro - tömjénből, mirhából és szarvasmarha kolosztrumból nyert - hatóanyagai védik ízületeid egészségét, emellett gyorsan és hatékonyan
csökkentik az ízületi fájdalmat és gyulladást.

Megbízhatósága évszázadok óta bizonyított!
A tömjén és a mirha aromás gyantaként már évszázadok óta használatos népi gyógymódként. A Biblia, az egyiptomi papiruszok, a Védák és a Korán szövegei mind említést tesztnek a tömjénről és a mirháról. A napkeleti bölcsek - a háromkirályok -, Gáspár, Menyhért és
Boldizsár ajándékként tömjént és mirhát vittek az újszülött Jézusnak. Abban az időben az arany mellett ez a két anyag számított a legértékesebb ajándéknak. A modern tudomány megerősítette, hogy a tömjén boswellin savat tartalmaz, amely erős gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. Az is bizonyított, hogy a mirhakivonatban olyan hatóanyagok találhatók, amelyek gátolják a porckopásért és a porcpusztulásért felelős enzimek (kollagenáz, hialuronidáz) hatását.

A kolosztrum az emlősök által a terhesség késői szakaszában vagy közvetlenül a szülés előtt az emlőmirigyek által termelt előtej.

A kolosztrumban található immun- és növekedési faktorok, valamint egyéb fontos tápanyagok gondoskodnak az immunrendszer megerősítéséről, az újszülöttek egészségének és vitalitásának megőrzéséről és a növekedésükről.

A kolosztrum különböző immunfaktorokat - például immunoglobulint és laktoferrint -, továbbá prolinban gazdag polipeptideket tartalmaz. A prolinban gazdag polipeptidek (PRP) különleges tulajdonsága, hogy jelző molekulákként működve immunmoduláns hatást fejtenek
ki, azaz szükség szerint aktiválják vagy deaktiválják az immunrendszert.

A Renarthro készítményben található kolosztrum feldolgozása olyan szabadalom által védett módon történik, amely során eltávolítják az inaktív zsírokat és növelik a prolinban gazdag polipeptidek mennyiségét. Ennek eredményeként a többi kolosztrumhoz képest ebben 3-4-szer több prolinban gazdag polipeptid (PRP) található.

A tömjén- és mirhakivonatot, valamint a kolosztrumot tartalmazó, általunk kifejlesztett összetétel a világon egyedülálló és szabadalommal védett. A Farmavita d. o. o. szabadalmaztatott újítása a következő: a Renarthro hatékonysága nem az egyes összetevők összeadódó hatásában rejlik, hanem abban a szinergiában, amely során az egymással történő kölcsönhatás révén az egyes összetevők hatása hatványozódik.

Miért szedd a Renarthro készítményt az idejétmúlt glükozamin- és kondroitin-alapú termékekhelyett?

Hogy visszanyerd ízületeid egészségét és rugalmasságát.

GYORSAN HAT
A Renarthro gyorsan csökkenti a fájdalmat és a gyulladást, továbbá segítségével visszanyered ízületeid egészségét és rugalmasságát. Hatása már néhány nap után érezhető, szemben a glükozamin- és kondroitin-alapú termékekkel, amelyek 30-60 nap alatt fejtik ki hatásukat.

BIZTONSÁGOS
Csak természetes összetevőket tartalmaz és ritkán okoz mellékhatásokat vagy allergiás reakciót, szemben a glükozaminnal/kondroitinnel, amely gyakran súlyos mellékhatásokat okoz a tengeri élőlényekre allergiás egyéneknél.

KÖRNYEZETBARÁT 
A tömjén és a mirha begyűjtése nem károsítja a környezetet, szemben a 
glükozaminnal/kondroitinnel, amelyet halakból, tengeri kagylókból és cápákból állítanak elő, veszélyeztetett állatfajokat elpusztítva.

INNOVATÍV FORMULA
A Renarthro új és egyedi formula révén ötvözi a tömjén, mirha és tejfehérjék alkalmazását. Az egymással történő kölcsönhatás révén az egyes összetevők hatása hatványozódik.

Szerezd be Te is még ma!
Minimum 5, vagy több  termék rendelése esetén INGYENES A KISZÁLLíTÁS.
Utánvét esetén az 1.000
,-  Ft utánvét díjat ebben az esetben is  felszámolunk.

renarthro-kutija-3d-60-kom_hr_v1.jpg
bottom of page