top of page

INGYENES SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉGNAP

Frissítve: 2022. márc. 4.

Indítsd lendületesen a tavaszt, töltsd velünk Március első hétvégéjét INGYENES SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉGNAPUNKON! Próbálj ki minél több edzést, és legyél részese egy fantasztikus élménynek!


2022.03.05. Szombat


A program a következők szerint alakul majd: Alsó terem: - 9:15 Gymstick - 10:15 Alakformáló - 11:15 Fit Jumps - 12:15 Alakformáló X-coval


Felső terem: - 9:15 Gerinctorna - 10:15 Ball Training Max - 11:15 TRX - 12:15 Hot Iron


TRX terem: - 9:15 TRX Plusz - 10:15 Funkcionális Köredzés


EXTRA programjaink:

  • Testösszetétel vizsgálat

  • Termékismertetők

  • Fitnexx sporttáska akció

  • 12+1 bérletakció!

Valamint, elérhető kozmetikai kezelések a Golden Shape szalon jóvoltából: - HI-SCULPT ELEKTROMÁGNESES ALAKFORMÁLÓ GÉP A legújabb elektromágneses eljárást alkalmazza annak érdekében, hogy gyorsan és látványosan karcsúsodj és feszesedj! A folyamatos kontrakciók következtében az izomzat belső felépítését változtatják meg! - THERMAGE - rádiófrekvencia kezelés, amely hő által termeli újra a kollagén rostokat, ezáltal a bőr feszesebb tónusosabb lesz, illetve pórusösszehúzó hatása is van!


A programon történő részvételhez regisztráció szükséges, amit az alábbi felületek egyikén tehettek meg: +36 20 539 00 00 Személyesen Facebook


A szervezők a változtatás jogát fenntartják. Az eseményen résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk hang, videó és fényképfelvételek készülhessenek, amelyek megjelenítésre kerülhetnek a Fitnexx és a rendezvény együttműködő partnereinek weblapján, Facebook oldalán, illetve egyéb online közösségi médiás felületein.


Válogassatok kedvetekre óráink közül, várunk mindenkit sok szeretettel!

Az órarend változásának jogát fenttartjuk!
89 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page