top of page

Gerincstabilizálás a Fitnexx-ben!

Gerincstabilizálás Emmával


Kedd 18:30

Péntek 17:30


A gerincstabilizálás segít megőrizni gerince mozgékonyságát és fájdalommentességét! Megelőzi vagy meg is szünteti az oly gyakran jelentkező hátfájást és derékfájást.


Azért, hogy megakadályozzuk törzsizmai merevségét, a torna során minden alkalommal nyújtógyakorlatokat is végzünk, dinamikus nyújtásokkal fűszerezve. Ezt követően erősítő gyakorlatokat eszközölünk leginkább a has-és hátizmokra, a lapockazárókra, illetve farizomra. A mozgás során különböző egyensúlyfejlesztő gyakorlatok, illetve kitartások is megjelennek. Az órákon különböző eszközöket, mint például fitballt vagy softballt is használunk. Az óra befejeztéhez közeledve statikus nyújtást végzünk a megdolgozott izomzaton.


Kinek ajánljuk?


-A rendszeres gerinctorna segít a helyes testtartást megérezni és megtanulni, ezért bárkinek ajánljuk, aki javítani szeretne testtartásán.

-A torna nemcsak a gerincbántalmak kezelésének, hanem a megelőzésnek is hatásos eszköze.

-Kortól, nemtől függetlenül bárki kipróbálhatja.

-Ha megoldást keresel a home-office és az ülőmunka okozta hátproblémák kezelésére és a megelőzésére. -Ha enyhítenéd az izomfeszülések okozta mozgásszervi problémáidat -Ha ruganyosabb testre vágysz -Ha minél tovább megőriznéd fiatalságodat
20 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

留言


bottom of page