top of page

!!!!FITNEXX ADOMÁNYGYŰJTŐ CSALÁDI EDZÉS !!!!


!!!!FITNEXX ADOMÁNYGYŰJTŐ CSALÁDI EDZÉS !!!! Pécsi Heti Betevő és az Élménylelő Ifjúsági Egyesületért, Ormánsági Kultúrmisszióért!

Mozogjunk együtt a hátrányos helyzetű gyerekekért, hajléktalanokért!

Időpont: 2023. Ápr.2. 10:00-12:00 Helyszín: Fitnexx 7624 Pécs Jászai Mari utca 2-4.

A Fitnexx második alkalommal szervez ruha, cipő, játék és tartós élelmiszer gyűjtést a Pécsi Heti Betevő egyesületnek, - 2023-ban pedig emellett már az Élménylelő Ifjúsági Egyesületnek és az Ormánsági Kultúrmissziónak is, - ezúttal egy közös vasárnapi edzéssel összekötve. Hozd el jó állapotú, már nem hordott ruháidat, cipőidet, gyermekeid már nem használt játékait vagy tartós élelmiszert, és próbáld ki változatos edzéseinket a Fitnexx kiváló oktatóival, akár szabadtéren.

Programunk: 10:00 Alakformáló Solt Edittel, Vidák Annával Köredzés Mintál Csabával Fit Jumps Horváth Szandrával, Pandur Katával 11:00 Gerinctréning Mártai Kornélia gyógytornásszal BodyART Kovács Vikivel Edzésprogramunkat úgy állítottuk össze, hogy az egész család együtt mozoghat, -apa, anya, gyerekek- egy időben, mindenki a neki tetsző óratípuson. Ráadásul az intenzív mozgásforma után egy visszafogottabb következik, így akár duplázhatsz is. Az adományozók között 2 db 5000,-Ft értékű Room Bistro utalványt sorolunk ki Teleky Zoltán jóvoltából.

Milyen adományokat várnak az egyesületek? - gyerek ruhák és cipők (30-35 cipők főleg) - játékok, sportszerek, iskolaszerek - könyveket sajnos NEM tudunk fogadni, mert abból most nagyon sok van, ki kell még sokat osztanunk, az most nem fér el - tartós élelmiszer (ezeket nem a családoknak osztjuk ki, hanem az Élmény Tárban hasznosítjuk, uzsonnára, ebédekre a gyerekek számára) - ágyneműk, törölközők, gyerek fürdőruhák, papucsok - és minden más, amit hajléktalan felnőttek hasznosíthatnak

Fogjunk össze, hogy a gyermekek és a hajléktalanok gondtalanabbul ünnepelhessék a Húsvétot!

31 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page