Fitnexx és Thermomix Gyermektábor 2021

A Fitnexx Prémium Fitness Club és a Thermomix Minikonyha gyermektábort hirdet- 2 turnusban- Pécsen 9-14 éves korú gyermeknek!Várjuk a kis Thermomix Szerelmeseket, az egészséges életmód követőit, a sportprogramok kedvelőit, valamint mindenkit, aki felejthetetlenné szeretné tenni a nyarát. Betekinthettek a felszolgálás és a főzés rejtelmeibe. Megismerkedhettek a Thermomix-szel, kalandtúrákon és sport eseményeken vehettek részt.


A tábor végén meglephetitek a családot az újonnan szerzett tudásotokkal, új barátságokra tehettek szert és megismerhetitek a Thermomix közösséget!


Tervezett program:


Délelőtt: egészséges ételek és italok készítése magas színvonalú tanműhelyben a Thermomix segítségével; a tálalás, felszolgálás megtanulásával. Egy nap a glutén- és laktózmentesség jegyében telik.


Délután:

  • sportprogramok (labdajátékok, sportjátékok, ügyességi feladatok, tánc tanulása, sorverseny, kötélhúzás, activity party)

  • kalandtúra a közeli erdőben, növényismeret

  • személyiségfejlesztő és önbizalomnövelő játékok, feladatok

  • fakultatív programok: kézműves foglalkozások, társasjátékok

  • közös táborzáró: főzés a Thermomixben, majd a szülőknek az ételek felszolgálása, elfogyasztása, az elmúlt napok élményeinek képes összefoglalója

A programokat az egészséges életre és természet szeretetre nevelés keretében szervezzük.

A táborban részt vevők déli és uzsonnai ellátása biztosított. A tízórai és innivaló ellátásáról a szülőknek kell gondoskodni. Vizet biztosítunk.


Fontos információk:

  • Helyszín: Fitnexx Premium Fitness Club, mely naponta fertőtlenítve van és a levegő folyamatosan NASA által kifejlesztett légszűrővel van tisztítva. Az egészséges környezet ezáltal is biztosított. Fitnexx Premium Fitness Club 7624 Pécs, Jászai Mari u. 2-4.

  • Időpont: 2021. június 28- július 2. és 2021. augusztus 02-06. (hétfőtől péntekig, 08:00-16:00 gyülekező: 7:30-tól)

Részvételi díj: 39.900 Ft/ gyermek/ hét Testvérkedvezmény: 35. 000 Ft/ gyermek/ hét, szülőknek ajándék matractisztítással; tartalmazza az ebédet és az élményprogramokat


Jelentkezés: https://vorwerk.typeform.com/to/UNB7mPjn

A regisztrációt követően telefonon történik a további egyeztetés.


A részvételi díjat kizárólag előre utalás formájában tudjuk fogadni.

Helyszínen történő fizetésre nincsen lehetőség.


A tábor minimum 8 jelentkezővel indul el.

Kérdésekkel, észrevételekkel keressék Kathreiner Tündit. Telefonszám: +36 20 479 7807 E-mail cím: tunde.kathreiner@vorwerk.hu"


Facebook eseményt itt éritek >>>

13 views

Recent Posts

See All