top of page

ÚJ ÓRA, ÚJ IDŐPONTBAN, ÚJ OKTATÓVAL: FUNKCIONÁLIS TRAINING LILLÁVAL

Frissítve: 2023. dec. 14.

ÚJ ÓRA, ÚJ IDŐPONTBAN, ÚJ OKTATÓVAL: FUNKCIONÁLIS TRAINING LILLÁVAL

PÉNTEK 18:30


Egy edzés attól funkcionális, hogy a mindennapi életben folytatott tevékenységeink mozdulatai fordulnak elő benne, ezért alapvető mozgásminták kerülnek beépítésre az edzéseinkbe: felhúzás, guggolás, szagitális elmozdulások (járás alapmintája miatt),húzások, tolások (vízszintes és függőleges irányben is), hordozás.


A funkcionális edzés egy remek edzésforma, ahol a teljes test megmozgatása a cél. Az ilyen edzések alatt erőkerül: a mobilizáció, az állóképesség fejlesztése, az erősítés, koordináció, önismeret, fejben elképzelt korlátaink átlépése.


Az edzés összetett, szépen formálja az egész testet.


A funkcionális edzés bárkinek ajánlott, kezdő, és haladó vendégek számára egyaránt, ugyanis sokoldalúan fejleszt sokféle eszközt használ.


Lilla úgy építi fel funkcionális edzését, hogy tervez egy 4-6 hetes programot, amiben a kezdeti állapotot mindig nehezíti, és aki szeretne, marad az első heti szinten, és azzal erősődik, azt szokja meg az idegrendszere és az izomzata, aki tud szintet lépni, az folyamatosan halad hétről-hétre, és a végén mindig nagy az öröm és a rácsodálkozás, hogy az ember mennyit tud fejlődni. :)


Bátran csatlakozz27 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page