CARDIO TEREM

Ha a vezetett órák előtt szeretnél egyet futni, vagy nem szereted a fitness órákat, rendelkezésedre állnak futó- és taposógépeink, ellipszis tréner és támlás bicikli.
A terembe napi jegyet vagy havi bérletet tudsz venni. Lehetőség van fitness bérlettel kombinált használatra is!
A helység légkondicionált!

Sportitalok, üdítők!

Edzés utáni frissítők széles kínálata.

Testösszetétel vizsgálat

Testosszetetel-vizsgalat
  • Testzsír százalék
  • Izomtömeg
  • Csonttömeg
  • Testvíz százalék
  • Energiaigény
  • Anyagcsere életkor
  • Zsigeri zsír

A testen alacsony feszültségű bioelektromos áram halad át. Az izmokon a magas víztartalom és az alacsonyabb ellenállás miatt gyorsan, a zsírokon pedig lassabban. Ezáltal meghatározhatóvá válik a test zsír- és izomszázaléka.

Személyi edzés

Mindannyian valamilyen céllal lépünk be a Fitness terembe, s a sikerhez vezető út során néha elfelejtük mi is volt az a bizonyos motiváció az elején. Kell tehát valaki, aki emlékeztet minket rá, bármi történjen is. Egy ilyen jelentőségteljes szerepet vállalhat például a személyi edző, aki rendkívüli támogatást nyújt álmaink elérése érdekében.

Személyi edzővel edzeni változatosabb, biztonságosabb és biztosan kevésbé untató, mint egyedül. A rendszeres motiváció, a tanácsok, a javaslatok és a bátorítás nagyon sokat segíthetnek, hogy mindig tovább és tovább feszegessük határainkat, s ne hátráljunk meg az akadályok során. A személyi edzők segítenek, hogy álmaidat minél gyorsabban és könnyebben elérd, akar fogyni, izmosodni szeretnél, mielőbbi rehabilitációra van szükséged, avagy a szülés utáni pocakodat szeretnéd mihamarabb eltüntetni.

Szakképzett csapatunk tagjai a konzultációt követően sajátos, egyedi edzéstervet állítanak össze neked, melyet a közös munka előrehaladtával mindinkább hozzád igazítanak. Tanácsot adhatnak esetlegesen étkezéssel, életvitellel kapcsolatban is, segítve a mihamarabbi eredmény elérését. Ez a módszer biztosan fantasztikus választás!

1 alkalom: 4000Ft

FOGLALJ IDŐPONTOT

 
Hot Iron, G-Flex, TRX, Fit Ball, illetve Funkcionális Edzés óráinkra bejelentkezés szükséges. Kérjük ellenőrizd az órarendet mielőtt időpontot foglalsz! A megerősítő e-maileket keresd a Spam mappádban is!
——————————————————————————————-
You need to sign in for TRX, Hot Iron & Fit Ball classes. Please check the timetable before you book! Look for conformation in your Spam folder as well!