Nárcisz sikersztorija

Nárcisz sikersztorija ??
Nem voltam egy sportos természet, sohasem mozogtam, szenvedés volt számomra a testnevelés óra. ? Úgy gondoltam elég magas vagyok és jó az alkatom is, és ezek miatt, annak ellenére, hogy nem sportolok, a jó formám garantált. Azonban barátommal elkezdtünk késő esti bőséges vacsorákat fogyasztani. ???Ez oda vezetett, hogy 21 éves koromra 90 kg lettem. Rosszul éreztem magam a bőrömben, nem tetszett, amit a tükörben láttam. ?
Tudtam, hogy ezen változtatnom kell, nehogy úgy járjak, mint a többi családtagom, akiknek ízületi panaszai és kettes típusú cukorbetegsége van. ? Ráadásul óvónői dajkaként a mindennapi munkámban is akadályoztak a plusz kilók. Nehezen értem már utol az örökmozgó, rohangáló gyerekeket.
Nem szerettem volna konditerembe menni, sem otthoni videókat használni. Attól tartottam, megsérülhetek, ha nincs edzői segítség mellettem, aki megmutatja a gyakorlatok helyes végrehajtását. Nem gyors csodadiétával, hanem életmódváltással járó tartós, fenntartható eredményre vágytam. Pénztárcabarát és hatékony megoldást kerestem.
Egyik ismerősömtől jókat hallottam a Fitnexx ALAKFORMÁLÓ edzéseiről. Összeszedtem a bátorságomat és ellátogattam életem első ALAKFORMÁLÓ órájára.? Félve mentem el az első edzésre, de hamar rájöttem, hogy jó közegben vagyok. A gyakorlatokat néhány alkalom után egyre könnyebbnek találtam és egyre szívesebben csináltam. Az edzés annyira motiváló volt, hogy kitartóan hetente négyszer jártam ezután.? Az edzők tanácsainak megfelelően, étkezési szokásaimon is változtattam. Elhagytam a késő esti kalóriabombákat, helyette áttértem egy kiegyensúlyozott étkezésre, ahol kevesebb kenyeret és sertéshúst, több zöldséget, gyümölcsöt, halat, csirkét fogyasztottam.??
Ennek meglett az eredménye. 22 éves koromra, kevesebb, mint egy év alatt 61 kg lettem. Nagyon boldog, büszke vagyok az elért eredményemre.? Több lett az önbizalmam, amit más életterületen is tudok kamatoztatni. Barátom is észrevette, hogy megváltozott a teljes megjelenésem, kisugárzásom. Most már ő is szeretne eljönni a Fitnexxbe kipróbálni a TRX órát.? Élvezem, hogy az edzések hatására szálkás, feszes izmaim lettek, és amit soha nem gondoltam volna, körvonalazódnak a hasamon a kockák is. Annak ellenére, hogy elértem az álomcélt, ami a formámat és a testsúlyomat illeti, továbbra is lelkes látogatója vagyok az óráknak, mert úgy érzem, hogy jó a Fitnexxhez tartozni.?
Meríts erőt Nárcisz történetéből! ☝️
Legyen a tied a következő sikersztori!