Miért válaszd a HOT IRON-t a konditermi edzés helyett?

A súlyzós edzést szereted, de már unod a kondi termet?

A HOT IRON hasonlít a legjobban a konditermi edzéshez, annyi a különbség, hogy itt csoportban  és zenére edzünk, ezért amikor elfáradnál, és a teremben abbahagynád az edzést, a csapat lendülete továbbvisz. A gyakorlatokat hosszú súlyzórúddal, és súlyokkal végezzük. Az óra folyamán mindenki az edzettségi szintjéhez megfelelő súlyt használ, kiválasztásában szakképzett oktatónk lesz segítségedre.

Az első alkalmakkal mindenképp kis súlyokat használj, hiszen először meg kell tanulnod biztonságosan letenni, felvenni a súlyt, fogást váltani, illetve a legfontosabb, hogy a gyakorlatok helyes kivitelezése berögzüljön, így elkerülöd az esetleges sérüléseket. Ha ezek a dolgok már gördülékenyen mennek, akkor saját határaidat feszegetve emelhetsz a súlyon.

A HOT IRON különlegessége abban rejlik, hogy heteken át ugyanazokat a gyakorlatokat hajtod végre az órákon, ezáltal Te is mérni tudod a saját fejlődésed, és érezni fogod, hogy hétről hétre nagyobb súlyokkal is kivitelezni tudod a gyakorlatokat.

Az edzésen a pulzusszám folyamatosan magas, ezért az óra alatt a szervezet nem a zsírból nyeri az energiát, hanem szénhidrátokból, viszont az utána történő regeneráció közben jóval intenzívebb a zsírbontás, mint bármelyik más edzés után.