Miért is hatékony az ALAKFORMÁLÓ edzés? 

Az óratípus egyszerre dolgoztatja meg a KRITIKUS zónákat (comb, fenék, has, csípő területei), illetve a felsőtest izmait. Az alakformáló aktivizálja a Core izmokat, ezzel növeli az energiafelhasználást, így eredményes, valódi alakformáló hatást kifejtve.

Az edzés legtöbbször klasszikus aerobikhoz hasonlóan 10 perces intenzív bemelegítéssel indul, majd nyújtással előkészítjük a foglalkoztatásra kerülő izomcsoportokat. Az azt követő koreográfia színes és változatos,könnyen követhető, a zene pedig pörgős és ezért motiváló!   Ez a szakasz fejleszti a mozgáskoordinációt és az állóképességet, s megdolgoztatja az egész testet, mely végső soron segíti a magabiztos fellépést, illetve megkönnyíti a szellemi munkát is. Emellett, az óra alapvető céljai közé tartozik a hatékony zsírégetés az izomrostok között, így eredményezve szálkás izomzatot. Még azon területek is formálódnak, melyekről azt feltételeztük, hogy nem lehetséges eltüntetni a makacs zsírpárnákat.

Az óra bátran ajánlott kezdő vendégeinknek is, hiszen könnyedén lekövethető mozgásforma. Az alakformáló gyakorlatokra koncentrálunk az óra lényegi részében, amelyeket alkalmanként segédeszközök – kézi súlyzó, Xco-trainer, gumiszalag, csúszka (cat slide) – használatával színesítünk. Az eszközhasználat, s az edzés intenzitása az edző személyiségétől, valamint a vendégek összetételétől függően változik.

Az óra hangulata és a lendület biztosan magával ragad, így észre sem veszed és máris a határaidat feszegeted!  Gyere és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb időpontot órarendünkből! ? KEZDD EL MA! ??