Aktualitások
Örömmel mutatjuk be új óratípusainkat!

2017. november 04. 10:18

Várunk mindenkit szeretettel újdonságainkkal!

Kedves Vendégeink!
Ismerkedjetek meg új óratípusainkkal.
Először is, ne felejtsetek el szerdán 17:30-kor beugrani egy szuper DeepWork órára Andihoz, mely:
-atletikus, intenzív
-ugyanakkor egyszerű, különleges és más ismert mozgásprogramoktól meglehetősen eltérő edzésforma
A gyakorlatok alapja az öt természeti elem és a rengeteg pozitív energia! A mozgássorokat úgy fejlesztették ki, hogy a megfelelő légzésgyakorlatokkal kombinálva mindig együtt jelenjen meg bennük az erősítés és a nyújtás, azaz a feszültség és a relaxáció. Ne hagyjátok ki ezt a rendkívüli élményt!

A hét folytatásában csütörtökön, István nem csak egy Box-Crossal vár benneteket, de egy jó kis Xco-Training órával is megmozgatja a csapatot 19:00-kor.
De mi is az az Xco-Training? Sőt, egyáltalán mi az Xco?
-az Xco egy oxidréteggel bevont alumíniumhenger, melyben híg massza található
-edzés közben a henger dinamikus mozgatása során a híg tömeg a henger egyik végéből a másikba kerül.
Így jön létre a reaktív hatás. Ez az ide-oda mozgatás egyidejűleg feszít meg ellentétes izmokat, mint például a bicepsz (karhajlító) és a tricepsz (karfeszítő) izmokat, valamint arra ösztönzi a mélyen fekvő kötőszöveteket, hogy gyorsabban és nagyobb számban állítsanak elő új sejteket, ami úgy a gyógyászatban, mint a sporttudományokban forradalmian újnak számít. A szalagok, inak és az izomkötőszövet egyszerre regenerálódnak az intenzív tréning során.

Ha a hétköznapjaitokat feldobták az új programok, akkor már igazán nem hagyhatjátok ki Gabi Pump Iron óráját, szombaton 10:30-kor. No, de miért is ajánljuk?
-elősegíti a rövid idő alatti látványos fogyást elérését,
-intenzitása és eredményessége messze megelőz más edzésekét, hatékonysága többek közt abban rejlik, hogy utóégető hatással bír, vagyis a szervezet nemcsak az edzés során, de utána 24 órával is küzdeni fog a zsírsejtekkel, ugyanis az izmok regenerálódás közben folytatják a kalóriák égetését
Ha a keményebb edzésektől sem rettentek meg, a Pump Iron-t nektek találták ki!

Reméljük rengeteg élvezetet találtok új edzésprogramjaink keretében, és sok új kellemes élménnyel gazdagodtok majd. Gyertek el és szuper hangulatban edzünk együtt!