Ha kocsival jövök, hol tudok parkolni?

A vendégek számára rendelkezésre áll belső parkolónk.

Kezdőknek milyen órákat javasolnak?

Kezdők számára a pilates és alakformáló órákat javasoljuk. Ezeken belül is lehetnek gyakorlatok, amik nehezebbnek bizonyulnak, ezt végezhetik könnyítve.

Kisgyermekem van, nem tudom otthon hagyni egyedül, magammal vihetem-e?

Igen, ha felügyelet nélkül is eljátszik a gyerekek számára kialakított játszó sarokban, amíg egyik vagy mindkét szülő az óráinkon van.

Mennyi idő múlva fog látszani rajtam az edzés?

Ez sok mindentől függ. Nem mindegy, hogy olyan vendégről beszélünk, aki erősödni szeretne, vagy olyanról, akinek van egy kevés súlyfeleslege. Átlagos felesleggel rendelkező vendég pár hónap alatt eléri a „feszes has, kirobbanó energia” formát. Ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjük, szükséges a rendszeres edzés (heti 3-4) és a megfelelő táplálkozás.

Milyen a megfelelő öltözék a különböző órákon?

Mindenki a számára kényelmes ruhát válassza, azt amiben jól tud mozogni (fitness ruha, rövidnadrág, edzőpóló, melegítőruházat). Utcai cipő és farmer használatát kérjük mellőzzék!

Van-e lehetőség masszázsra?

Háromféle masszázsra nyújtunk lehetőséget. Klasszikus svéd frissítő masszázsra, melynek általános frissítő hatása van, kisebb sportsérülések gyógyulását segíti. Ayurvédikus masszázsra, mely lassítja az öregedést. Nyirokmasszázsra, mely immunerősítő és gátolja az ödéma kialakulását.

Leave A Comment

FOGLALJ IDŐPONTOT

 
Kérlek ellenőrizd az órarendet mielőtt időpontot foglalsz!