Foglalj időpontot most!

Erre az órára előzetes bejelentkezés szükséges, melyet telefonon, Facebookon vagy Viberen tehetsz meg! Mobil: 20/539 00 00 Vezetékes: 72/212-505. Ha elmaradt a bejelentkezés, akkor csak szabad helyek esetén tudjuk biztosítani az órai részvételt!

A TRX egy hordozható, felfüggeszthető funkcionális tréning eszköz, mely elérhetővé teszi az átlagember számára a lehető leghatékonyabb edzést. Ízületkímélő módon egyszerre dolgoztatjuk a vázizom- és a keringési rendszert, miközben a core izmok folyamatosan stabilizálnak. Fejleszti az egyensúlyérzékedet, hajlékonyságodat.
A fittségi állapot nem számít, bárki elkezdheti!
Egyszerre lehet vele fogyni és izmosodni. A másik nagy előnye, hogy a vele való edzés során nem elkülönülten dolgoznak az izomcsoportok, hanem a teljes test munkát végez. A cél, hogy minél több izom bekapcsolódjon a gyakorlatok végrehajtásába.
Ahelyett, hogy 8-9 óra ülőmunka után ülve végezz izolált, a core izmaidat kímélő gyakorlatokat, miközben a hátadat egy támlának feszítenéd egy kondi terembe, gyere inkább TRX-re! Szinte nincs is olyan feladat, amely során tétlenül maradnának a mindennapi élethez is elengedhetetlenül fontos törzsizmaid.

Mi a TRX?

Egy olyan heveder, mely végein fogantyúk (a kéznek) és bújtatók (a saroknak,lábfejnek) találhatók.

Hogyan működik a TRX?

A sportszert rögzítve a plafonra, oldalfalkonzolra, a gravitációval szemben fejtünk ki erőhatást, a törzsizomzat folyamatos feszülése mellett.

Mi a különleges a TRX-ben?

A sokoldalúság, egyszerre lehet fejleszteni erőt, állóképességet, hajlékonyságot, koordinációt. Mivel a gravitációval szemben a saját súlyoddal dolgozol a terhelés személyre szabott, így nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlott.
Több mint 300 gyakorlat végezhető el, de a variációk száma csak a fantázián múlik.

Mire hat a TRX?

Célzottan a törzsizomzatra (hasfal, ágyékipólya, mély hátizmok). A gyakorlatok során ezek az izomcsoportok mindig terheltek. A gyakorlatok nagyobb intenzitása miatt pulzusunk is magasabb tartományban van, ezáltal az izmaink formálódása mellett a szív- és keringési rendszerünk is fejlődik.

TRX Tréningek:

Erő, állóképesség, motiváció! Kis csoportos edzés, mely ötvözi a személyi edzés előnyeit és a csoport adta motivációt. Égess zsírt, és fejleszd az izomzatod egyszerre!
Ha mersz keményen, hatékonyan edzeni, eddz TRX-szel!

A TRX-et férfiak és nők egyaránt használhatják, fittségi szinttől függetlenül. Ezért akár a pároddal együtt is edzhettek. Mivel a gyakorlatok számtalan szögben végezhetők, az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak – így hatékonyabb lesz az edzésed.

Az edzések végén mint tudod, sosem szabad elfeledkezni a megfelelő nyújtásról. Ez nem csak az izomláz elkerülése, de az egészséged szempontjából is fontos.

Gyere és próbáld ki Te is a TRX-et!

Hétfő 7:30, 17:00, 18:00, 19:30

Kedd 16:00, 17:00, 18:00, 19:30

Szerda 7:30, 17:00, 18:00, 19:30

Csütörtök 17:00, 18:00, 19:30

Péntek 7:30, 17:00

Szombat 8:30, 9:30

Vasárnap 18:00