Mindannyian valamilyen céllal lépünk be a Fitness terembe, s a sikerhez vezető út során néha elfelejtük mi is volt az a bizonyos motiváció az elején. Kell tehát valaki, aki emlékeztet minket rá, bármi történjen is. Egy ilyen jelentőségteljes szerepet vállalhat például a személyi edző, aki rendkívüli támogatást nyújt álmaink elérése érdekében.

Személyi edzővel edzeni változatosabb, biztonságosabb és biztosan kevésbé untató, mint egyedül. A rendszeres motiváció, a tanácsok, a javaslatok és a bátorítás nagyon sokat segíthetnek, hogy mindig tovább és tovább feszegessük határainkat, s ne hátráljunk meg az akadályok során. A személyi edzők segítenek, hogy álmaidat minél gyorsabban és könnyebben elérd, akar fogyni, izmosodni szeretnél, mielőbbi rehabilitációra van szükséged, avagy a szülés utáni pocakodat szeretnéd mihamarabb eltüntetni.

Szakképzett csapatunk tagjai a konzultációt követően sajátos, egyedi edzéstervet állítanak össze neked, melyet a közös munka előrehaladtával mindinkább hozzád igazítanak. Tanácsot adhatnak esetlegesen étkezéssel, életvitellel kapcsolatban is, segítve a mihamarabbi eredmény elérését. Ez a módszer biztosan fantasztikus választás!

1 alkalom: 4000Ft