1 (9)

-Ideális Sport Férfiaknak is
-Teljes testedzés
-Magas intenzítás
-Intervall edzés
-Koreográfia nélküli
-Pörgős
-Vidám
-Kőkemény
-Hatékony zsírégetés
-Futók kedvence
-Közösségi élmény

Az Insanity egy kőkemény, de annál hatásosabb edzésforma.
Ajánljuk, ha edzett vagy és bírod a kihívást és az erősebb szív-és érrendszeri megterhelést, ha fogyni szeretnél és nem kedveled a koreográfiás órákat! Óratípusát tekintve az Insanity egy ugrálós óra, bátran ajánljuk futóknak, vagy csak olyanoknak akik szeretnének az állóképességükön javítani.
Hozd ki a maximumot magadból, és lépd át a határaidat!
Törölközőt ne felejts el magaddal hozni, hiszen az izzasztó óra után nagy szükséged lesz rá.
Fontos azt megjegyezni, hogy az edzés hatékonyságát növeli, hogy nem egyedül végzed. A Fitnexxben a szakképzett oktató mellett egy remek csapat vár rád, amely hatalmas motivációt nyújt a határaid feszegetésében.
Az Insanity lényege, hogy intenzív és lassú intenzitású periódusok követik egymást, de ami megkülönbözteti a hasonló edzésmódszerektől az az, hogy pihenő időben/ a lassú intenzitású részeknél a pulzus nem eshet 120 alá. Aerob és anaerob periódusok váltják egymást.
Egy brutál intervall edzést követően ahhoz, hogy a szervezet helyreállítsa a károkat, sokkal több kalóriát használ fel, sokkal hatékonyabb a zsírégetés, és felpörgeti az anyagcserét, tehát a fogyás is beindul. Ehhez a kondicionáló tréninghez nincs szükséged gépekre, vagy egyéb fitnesz eszközökre, állóképességre és szívósságra viszont annál inkább. Nem kell attól félned, hogy izmot vesztesz, hiszen az óra részét képezik a saját testsúlyos gyakorlatok is.
Az Insanity a teljes testet átmozgatja. Segítségével egyidőben nem csupán egy-egy izomcsoportod erősödik, hanem a teljes tested. Könnyedén elérheted vele a kívánt esztétikus, és arányos testet.
Magas intenzitás jellemzi, így leginkább azoknak ajánlják, akik jó formában vannak, futni szoktak, sportoltak már valamit korábban. Akik már kipróbálták, állítják, hogy sokkal hatásosabb, mint egy átlagos kardió edzés, és sokkal változatosabb is.
Nőknek és férfiaknak kiváló sport. Mindkét nemnek egyaránt ajánljuk.

Vendégeink véleménye szerint a legkiválóbb Insanity edzést Pécsett itt találod a Fitnexxben. Ha nem hiszed, győződj meg róla magad is!
Lépj ki a komfort zónádból, és egy őrületes edzésben lesz részed. Vigyázz, függőséget okoz!

A Fitnexxben lehetőséged nyílik kipróbálni az alábbi időpontokban:

Kedd 17:30

Péntek 17:30

Vasárnap 18:30