SONY DSC
1 (8)

Foglalj időpontot most!

Erre az órára előzetes bejelentkezés szükséges, melyet telefonon, Facebookon vagy Viberen tehetsz meg! Mobil: 20/539 00 00 Vezetékes: 72/212-505. Ha elmaradt a bejelentkezés, akkor csak szabad helyek esetén tudjuk biztosítani az órai részvételt!

-Férfiak sportja is
-Ha nő a poci
-Ha kevés a heti egy foci
-Ha kiegészítő edzésre vágysz
-Ha unod a konditermet
-Ha nem konditermi környezetre vágysz
-Ha a jobb külső a cél
-Izom fejlesztés
-Formás bicepsz
-Formás farizom
-Szálkás váll
-Vonzó test
-Kalóriaégetés a maximumon
-Utóégetés
-Erőedzés
-Súlyzó használat
-Erő,-állóképesség fejlesztés
-Látványos formálódás
-Fokozatos terhelés, Te állítod be a használt súly nagyságát
-Előképzettséget nem igényel
-legtöbb Hot Iron óra Pécsett a Fitnexxben

Alakformáló és zsírégető hatás a maximumon!
Az izmok feszesebbé válnak, tested esztétikusabb látványt nyújt!
A Hot Iron edzés során számos előnyét élvezheted a teljes testet megdolgoztató, komoly utóégető hatású órán. Ha rövid idő alatt szeretnél látványos fogyást, alakformálást elérni, és a keményebb edzésektől sem rettensz meg, akkor a Hot Iront Neked találták ki!
Az egyik legkötöttebb edzésforma. Az első mozdulattól kezdve az utolsóig, minden előre tervezett koreográfia szerint zajlik. Az edzés pörgős zenére történik, ezért a pulzus végig magas, a keringési rendszer és a szív jelentős terhelést kap, ami az állóképességet fejleszti. Minden testrészt alaposan megedz.
Ezt az eredményes edzésformát szakemberek, természetgyógyászok és testépítők fejlesztették ki Németországban.
Az órák alatt a gyakorlatok helyes elsajátítását tartjuk a legfontosabbnak, a sérülések elkerülése végett, amihez elengedhetetlen egy szakképzett és körültekintő oktató. Csak adott naptári évre vonatkozó érvényes licenccel rendelkező instruktor tarthatja. A Fitnexxben szakképzett oktató vár!
Egyéni edzettségi szintnek megfelelően állapítjuk meg a súlyok nehézségét az órán, egy hosszú súlyzórúdra tesszük fel a súlyzótárcsákat. A súlyzórúd könnyű, csak két kilót nyom, így a bátortalan, korábban súlyzós edzést nem végző vendégek is bemerészkedhetnek az órára.
Ha edzett vagy, jóval nagyobb súllyal dolgozol. Kedvedre emelheted a terhelést egyre nagyobb és nagyobb súlyokkal. Élsportolóként is megtalálod benne a kihívást!
Ajánljuk mindenkinek kortól és nemtől függetlenül!
A Hot Iron edzéstípusnak számos előnye van. Felülről irányított profi rendszer, a biztonságot helyezi előtérbe. Az edzés a legújabb és legváltozatosabb zenékre zajlik, letisztult mozdulatok, célzott izomfeszülések jellemzik. Hatalmas utóégető hatása van, tehát amikor hazaérsz, még mindig gyorsabb az anyagcseréd és égeted, égeted a kalóriákat.
Képzett edzőnk odafigyel Rád. A csoportos óra lendületet ad és segít átbillenni a holtponton, ha eljön ez a pillanat.
Ne félj attól, hogy gigantikus izmokat fogsz növeszteni, hisz ezzel az edzésformával az esztétikus, arányos izomzatra törekszünk, női és férfi részről is. A Hot Iron az egyik leghatékonyabb erőedzés.

Rengeteg lehetőséged van a Fitnexxben kipróbálni a Hot Iron-t, még akár reggel 6:30-kor is, ha szeretnéd a napi edzésed letudni kora reggel munka előtt.

Hétfő 17:30

Szerda 17:30

Péntek 18:30

Vasárnap 17:30