fitball
alakformáló
Fit ball
hotiron
insanity
Jóga variációk (2)
Jóga variációk
zumba

Foglalj időpontot most!

Erre az órára előzetes bejelentkezés szükséges, melyet telefonon, Facebookon vagy Viberen tehetsz meg! Mobil: 20/539 00 00 Vezetékes: 72/212-505. Ha elmaradt a bejelentkezés, akkor csak szabad helyek esetén tudjuk biztosítani az órai részvételt!

– Gyógytornász oktatóval
– Teljesen kezdőknek, haladóknak egyaránt
– Férfiaknak, nőknek is
– Játékos, vidám alakformálás
– Fejleszti a mélyizmokat
– Javítja a mozgáskoordinációt, és az egyensúlyérzéket
– Eszközös óra
– Látványos alakformálás
– Gerinc és izületkímélő

Lapos has, kerek popsi, izomerősítés a mély izmok aktivitásának növelésével, az egyensúly fejlesztésén keresztül: Ez a Fit Ball.
A dinamikus bemelegítés során kihasználjuk a fit ball labda instabil alátámasztását, ezáltal nem csak az izmokat, de az ízületeket is előkészítjük a tornára, miközben elérjük a megfelelő pulzust a zsírégetéshez. Az óra második felében intenzív alakformálás történik, ahol a labda részévé válik a mozgásnak súlyként, ellenállásként.
A fit ball labdán egyszerre több izmot, izomcsoportot tudunk mozgósítani. A mélyizmokat jelentősen erősítjük az edzéssel, különösen a mély hát- és hasizmokat. A formás alakot belülről indítva építjük fel, tartásunk, koordinációnk, egyensúlyunk, és állóképességünk jelentősen javul.
A torna során nem csak az izmokat mozgatják át, hanem a rugózásnak köszönhetően, segít a porckorongok keringésének javításában, megelőzi a csontritkulást és nem utolsó sorban, segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.
Gerincbetegségek, és tartásproblémák ellen is kiváló mozgásforma. Megoldást jelent az ülőmunka okozta hátproblémák kezelésében, és a megelőzésében.
A labdán végzett gyakorlatok előnye, hogy a testben lévő számos izomnak reagálnia kell a labda által okozott instabilitásra, hogy megőrizze a test egyensúlyt. A gyakorlatozás így több izmot stimulál, mintha szilárd talajon. A labdát lehet használni súlyként is, ellenállásként és támasztékként is, de nyújtó gyakorlatok is végezhetők vele.
Tökéletes annak, aki egy hagyományos aerobic órától eltérő, mégis minden porcikát megdolgoztató edzésre vágyik.
Előnyös túlsúlyos, illetve gerinc, izületi problémákkal rendelkező vendégeknek. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a hangulatos, játékos mozgásfajtát.
Heti két Fit Ball órával néhány hét után látható eredményeket érhetünk el, illetve végleg búcsút mondhatunk a cellulitisnek.
A labda segít a feladatok pontosabb kivitelezésében, pszichés hatása révén az edzés kellemes, játékos kikapcsolódás lesz.

A Fitnexxben lehetőséged nyílik a város legjobb Fit Ball óráját kipróbálni az alábbi időpontokban:

Kedd 16:30

Csütörtök 16:30

Péntek 15:30