-Nőknek és férfiaknak
-Magas inenzitású
-Zsírgyilkos
-Állóképesség-fejlesztő
-Feszültség levezető
-Pörgős zenék
-Teljes testet megdolgoztatja

Színes, változatos óra!
Ez az óratípus garantáltan segít levezetni a szürke hétköznapok összes feszültségét.
Az edzés sokkal pörgősebb, gyorsabb zenére történik, mint a legtöbb óratípusnál, de ne félj könnyen felveheted a ritmust.
Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusok egyesítve. Könnyen követhető már az első órán is! Egyszerűen elsajátítható ütésekből, rúgásokból és lépésekből épül fel. Az óra felépítése: egész testet átmozgató bemelegítés, majd 40 perces kőkemény intervallumos rész, amelyben az ugrálós, a box, és erősítő gyakorlatokat végzünk felváltva, ezáltal beindul a zsírégetés, az anyagcsere felgyorsul, és beindul a fogyás. Nem csak, hogy csökkenti a testzsír százalékot, de az izmokat tónusosabbá, definiáltabbá teszi. Eredményül tehát, egy esztétikus alakra tehetünk szert. Az óra végén kőkemény hasizom gyakorlatokat végzünk, de a hasizom az egész óra alatt részt vesz az ütések és rúgások elvégzésében. Kitűnően formálja a derekat, a csípőt, a farizmot, a combot, a vádlit és a törzs izmait is. Az egyébként nem aktív izmokat is megdolgoztatja.
A Box-cross fejleszti az egyensúlyérzéket, a mozgáskoordinációt, és a test rugalmasságát. Javítja a szív és érrendszeri keringést. Az órák során akaraterőre, kitartásra, terhelhetőségre teszel szert, amit az élte további területein is remekül tudsz kamatoztatni.
Ezzel a mozgásformával könnyedén növelhetjük állóképességünket.
Az órán bárki részt vehet természetesen a saját edzettségi szintjéhez kell a gyakorlatokat, és az ismétlésszámokat igazítani.
A remek hangulatról a legkiválóbb oktatók gondoskodnak, miközben segítenek a gyakorlatok helyes elsajátításában. Garantáljuk a legmotiválóbb edzőket, és csapatot, akik mindig segítenek abban, hogy kihozd magadból minden órán a legtöbbet.
Mivel a mozdulatok a küzdősportból származnak, a férfiak is kedvelik ezt a fajta sportolási lehetőséget.
A Fitnexxben találod a legjobb Box-Cross edzőket, akiknél biztos, hogy nem fogod megunni ezt a mozgásformát pár alkalom után.

Próbáld ki, és űzd el a stresszt a hétköznapjaidból!

Csütörtök 18:00