body

-Erő és hajlékonyság fejlesztés
-Mentális kikapcsolódás
-Egyensúlyérzék fejlesztés
-Kezdőknek és haladóknak
-Nőknek és férfiaknak

A body & mind típusó tréning a jóga alapgyakorlataira épülve, gyógytornászok által kidolgozott mozgáselemekkel egy rendkívül erőtpróbáló edzést jelent, melynek fő célja az erő és hajlékonyság fejlesztése, ezáltal egy funkcionálisan egészséges test elérése. A BodyArt a testet komplex egészként kezelő mozgásforma, az “intelligens alakformálás” új lehetősége. A tréning fontos része a megfelelő légzéstechnika, ami a helyes kivitelezés mellett a mentális ellazulást is segíti.
A tudatos erőformálás mely által fejlődik az erő, hajlékonyság, egyensúlyérzék, stabilitás, a kitartás és a türelem. A harmonikus mozgás és tudatos lét alapja.
Ahhoz hogy az izommozgás harmonikus legyen, fejleszteni kell az izmok, ízületek rugalmasságát, növelni kell az izmok erő és erő-állóképességét.
Statikus, dinamikus erőelemek, plusz nyújtó – lazító hatású gyakorlatok váltakoznak melyhez speciális légzéstechnikát kapcsol, így biztosít teljes összhangot az edzés és relaxáció között.
A mentális jólét pozitívan hat az egészségre. A légzéstechnika az ellazulás mellet segíti az összpontosítás befelé figyelés képességének növelését.

A tökéletes tréning, a mozgásrendszer filozófiája és a testi-lelki harmónia hármassága ebben a koncepcióban teljesedik ki, amely Robert Steinbacher és Alexa Lée közös, többéves munkájából született.

Hétfő 19:30

Kedd 18:30

Szerda 17:30

Csütörtök 18:30

Szombat 8:30