– Kezdőknek bátran ajánljuk
– Könnyű koreográfia
– Bármely korosztály számára ideális
– Ülőmunkát végzőknek
– Túlsúllyal rendelkezőknek
– Teljes testet átmozgató óra

Ha nem tudod hogy kezdj neki a mozgásnak, akkor mindenképp ajánljuk a Body Control óránkat.
Az óra alapja egy hagyományos aerobic edzés, egyszerű koreográfiával, pilates és body art statikus és dinamikus elemeivel kombinálva.
Az óra során közepes intenzitással dolgozunk, hogy pulzusunk a zsírégetéshez szükséges tartományban maradjon.
Sokszor használunk eszközöket például kézisúlyzót, gumiszalagot. Elsősorban testtartásra, mély izmokra és az egyensúly gyakorlatokra fókuszálunk. Az óra második felében saját testsúlyos és eszközös erősítő gyakorlatokat végzünk, funkcionális gyakorlatokkal kiegészítve. Megdolgoztatja az egész testet.

Ezzel a típusú mozgásformával könnyedén formába hozhatjuk magunkat, remek alappal szolgál a keményebb órákra, javítja a testtartást, a mozgáskoordinációt, segít elsajátítani az aerobik alaplépéseit.
Egyedülálló óra Pécsett, gyógytornász oktatóval. Tökéletes időpontban van az óra, hiszen munka után rögtön a napi mozgásod is letudhatod 16:00 órakor.
Ha nem szereted a tömeget, és a dübörgő zenét a csoportos órákon akkor a Body Control a legtökéletesebb választás számodra. Az óra célja, hogy megelőzze a csontritkulás kialakulását. Segít megőrizni egészségünket és jó formánkat.

Könnyen követhető, mosolygós hangulatú, hatékony edzés! Kezdőknek is bátran ajánljuk.