ÁOK-os dolgozók figyelem! Nyílt nap a Fitnexxben!

Kedves Vendégeink!

Március 3-án szombaton 10:30-kor ÁOK-os dolgozók részére nyílt napot hirdetünk! A program keretében 3 nagyszerű óratípus közül válogathattok majd ingyenes részvétellel, melyek mindegyikére előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk minden kedves érdeklődőt sok szeretettel! 

A következők közül válogathattok:

Hot Iron:

Ha rövid idő alatt szeretnél látványos fogyást, alakformálást elérni, és a keményebb edzésektől sem rettensz meg, akkor a Hot Iront Neked találták ki! Egyéni edzettségi szintnek megfelelően állapítjuk meg a súlyok nehézségét az órán, egy hosszú súlyzórúdra tesszük fel a súlyzótárcsákat. A súlyzórúd könnyű, csak két kilót nyom, így a bátortalan, korábban súlyzós edzést nem végző vendégek is bemerészkedhetnek az órára.Ha edzett vagy, jóval nagyobb súllyal dolgozol. Kedvedre emelheted a terhelést egyre nagyobb és nagyobb súlyokkal. Élsportolóként is megtalálod benne a kihívást! Ajánljuk mindenkinek kortól és nemtől függetlenül!

Hatha Jóga:

Testmegfiatalító jóga gyakorlatok a gerinc és a lélek rugalmasságáért, a jókedvért, az egészségért tenni vágyóknak.
Elsajátítjuk a legfontosabb jóga ászánákat a test izmainak erősítésére, átmozgatására, nyújtásásra, légző meditációs technikákat a légzés mélyítésére, stressz oldására. Megismerünk méregtelenítő tisztító technikákat.
Kortól, nemtől függetlenül bárkinek ajánljuk, aki testi, lelki, szellemi egyensúlyra és harmóniára vágyik.

TRX:

A TRX egy hordozható, felfüggeszthető funkcionális tréning eszköz, mely elérhetővé teszi az átlagember számára a lehető leghatékonyabb edzést. Ízületkímélő módon egyszerre dolgoztatjuk a vázizom- és a keringési rendszert, miközben a core izmok folyamatosan stabilizálnak. Fejleszti az egyensúlyérzékedet, hajlékonyságodat.
A fittségi állapot nem számít, bárki elkezdheti!
A cél, hogy minél több izom bekapcsolódjon a gyakorlatok végrehajtásába. Ahelyett, hogy 8-9 óra ülőmunka után ülve végezz izolált, a core izmaidat kímélő gyakorlatokat, miközben a hátadat egy támlának feszítenéd egy kondi terembe, gyere inkább TRX-re! Szinte nincs is olyan feladat, amely során tétlenül maradnának a mindennapi élethez is elengedhetetlenül fontos törzsizmaid.